• page_banner

Ngarojong

support

Inpormasi téknis Vinidex dicandak tina hasil panilitian sareng pangalaman lapangan di dunya kalayan pipa anu maju sareng sistem fittings sareng téknologi.

Diterbitkeun pikeun masihan pangguna langkung paham kana téknis produk urang sareng seléksi, desain, instalasi, sareng panggunaan aranjeunna. Téknologi tiasa digentoskeun ku lampu laboratorium sareng padamelan énggal, sareng parobihan spésifikasi produk sareng inpormasi ieu tiasa ditarik atanapi dirobih tanpa aya bewara.

Desain pipa tiasa ngalibatkeun kaputusan rékayasa anu teu tiasa leres dilakukeun tanpa pangetahuan intim ngeunaan sadaya kaayaan anu aya hubunganana sareng pamasangan khusus. Anu diperyogikeun, inpormasi téknis kami umum sareng henteu ngagantikeun nasihat profesional. Dimana pituduh desain diperyogikeun, Vinidex nyarankeun yén saran tiasa didapet ti Konsultan anu didaptarkeun sareng Lembaga Insinyur Australia.

Kategori