• page_banner

Produk

  • HDPE Irrigation Pipe Fittings

    HDPE Pipa Irigasi Pipa

    Kakuatan cingcin ageung: témbok pipa dirarancang kalayan struktur cincin kerung anu wajar, anu ningkatkeun pisan kaku tina pipa. Dina kasus bahan anu sami, éta tiasa nanggung tekanan lingkungan anu langkung ageung.

  • HDPE Siphon Pipe

    HDPE Siphon Pipe

    Sistem drainase batin jelas-jelas nguntungkeun ngabandingkeun sareng sistem pembuangan arus gravitasi tradisional.

  • Large Diameter OD1800mm HDPE Pipe for Water Supply

    Diaméterna ageung OD1800mm HDPE Pipe pikeun Pasokan Cai

    Bahan HDPE henteu toksik sareng henteu raoseun. Éta kagolong kana bahan wangunan héjo sareng henteu pernah skala dina uji kaséhatan anu ketat, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun kualitas cai.

  • HDPE Water Supply Pipe

    Pipa Suplai Cai HDPE

    Kusabab panggunaanna dina aplikasi cai nginum dina taun 1970an, pipa poliétilén kapadetan tinggi (HDPE) janten bahan idéal pikeun sistem pipa anu dianggo pikeun ngangkut cai nginum. Salaku bahan anu tangguh sareng tahan banting anu tiasa tahan 100 taun atanapi langkung kalayan pangropéa minimal, pipa HDPE parantos kabuktosan langkung saé tibatan bahan pipa anu sanés sareng tiasa dianggo salaku alat panyaluran sareng distribusi cai minum. Umur palayanan anu panjang sareng biaya perawatan murah pipa HDPE, ditambah ku kamampuan sareng sagala rupa téknologi kalayan alur anu langkung alit, nyababkeun dipasang pipa HDPE kalayan biaya siklus kahirupan panghandapna tina sistem pipa cai minum.

  • Large Diameter OD1600mm HDPE Water Supply Pipe for Municipal Application

    Diaméter ageung OD1600mm HDPE Pipa Suplai Cai pikeun Aplikasi Kotamadya

    anjeunna bahan HDPE henteu toksik sareng henteu raoseun. Éta kagolong kana bahan wangunan héjo sareng henteu pernah skala dina uji kaséhatan anu ketat, anu sacara efektif tiasa ningkatkeun kualitas cai.

  • HDPE Irrigation Pipe

    Pipa Irigasi HDPE

    Pipa pe seueur dianggo dina bidang limbah, suplai cai, saluran pembuangan sareng transportasi cai pikeun kakuatanna anu luhur, tahan suhu luhur, tahan korosi, henteu-toksik sareng tahan tahan.

  • Aluminum Alloy Lined Plastic Composite Pipe

    Aluminium Alloy dijejeran Plastik komposit Pipa

    Produk alias: pinding plastik alloy aluminium pining, pipa paduan aluminium pinding plastik

    Standar eksekutif: CJ / T 321-2010

    Spésifikasi produk: dn20-dn160

    Kelas produk: Tingkat 1

    Pamakéan produk: suplai cai, manaskeun

    Perlakuan permukaan: oksidasi anodik

    Massa téoritis: 1,5 kg / m

    Rujukan pikeun panjang mesék tabung luar alloy aluminium:

    Diaméter luar luar nominal (mm) 20/25/32/40/50/63/75/90/110/160

    Panjang mesek (mm) 13/15/17/19/20/25/28/32/38/55

  • Large-diameter HDPE plastic steel winding pipe

    Pipa gulungan baja plastik diaméterna ageung HDPE

    Spésifikasi produk: dn1000mm

    Warna produk: hideung

    Bahan produk: HDPE poliétilén

    Panjang pipa: umumna 9m, ngadukung kustomisasi

    Pamakéan produk: pipa limbah

  • HDPE Gas Pipe

    Pipa Gas HDPE

    Panjang umur-bentang. Dirancang umur layanan 50 taun dina suhu sareng tekanan anu dipeunteun.

  • DN200hdpe gas pipe

    Pipa gas DN200hdpe

    Spésifikasi produk: DN200

    Klasifikasi kelas: peunteun pe80 / 100

    Tekanan nominal: 0.2 / 0.4 / 0.6 / 1.0MPa

    Warna: Hideung

    Kandel témbok: 11.4 / 18.2mm

    Garis warna nyirian: PE80-konéngPE100-jeruk

    Tempat Asalna: Xuzhou, Jiangsu

    Pabrikan: Jiangsu Runshuo Pipe Industry Co., Ltd.

  • HDPE Dredging Pipe

    Pipa Ngeruk HDPE

    Iraha waé di darat atanapi cai, total biaya rékayasa HDPE Pipe langkung handap sareng langkung épisién tibatan pipa sanés.

  • HDPE Corrugated Pipe

    Pipa bergelombang HDPE

    Résistansi korosi anu saé. Pipa ngagaduhan tahan asam sareng alkali anu hadé, résistansi korosi, cocog pikeun industri kimia.

123 Teras> >> Halaman 1/3