• page_banner

Pipa Tekanan PE

Bahan poliétilén (PE) mimitina diwanohkeun di Inggris di 1933 sareng teras-terasan dianggo dina industri pipa ti akhir taun 1930an.

Sipat fisik bahan PE parantos teras-teras ditingkatkeun kalayan paningkatan dina résistansi panyebaran retakan, ningkat résistansi tekanan hidrostatik, kamuluran sareng tahan suhu anu luhur hasilna tina kamajuan dina metode polimérisasi. Perkembangan ieu nyababkeun ningkat panerapan PE dina industri pipa di daérah sapertos retikulasi gas, suplai cai, bubur tambang, irigasi, solokan sareng aplikasi industri umum.

Atribut-atribut anu ditepikeun tina résistansi dampak tinggi, gampang dipasang, kalenturan, ciri aliran hidrolik lemes, résistansi abrasi tinggi, sareng résistansi réagen kimia anu saé parantos nyababkeun sistem pipa pe anu sacara rutin dieusian sareng dianggo dina rupa-rupa aplikasi dina ukuran pipa nepi nepi ka 1600 mm diaméterna.

Kategori