• page_banner

Karakteristik pipa pe sareng ruang lingkup panggunaan

Dina sistem pembuangan sareng pasokan cai, pipa mangrupikeun bagian anu penting, janten kualitas pipa ngagaduhan peran anu penting. Tina pangalaman kapungkur, dibandingkeun sareng pipa plastik atanapi logam, pipa pe gaduh ciri sapertos kieu:

Density Kapadetan handap, kakuatan tinggi, kateguhan anu saé;

② Éta tahan korosi, gampang warna, sareng ngagaduhan sipat insulasi anu saé.

③ Konstruksi anu merenah, instalasi saderhana sareng gancang, sareng biaya perawatan anu murah.

Dumasar kana tilu kaunggulan pipa PE ieu, éta tiasa dianggo dina sistem pasokan cai sareng drainase, cai irigasi pertanian, transportasi mineral di ranjau, sareng pemanasan gas.

Saatos ngartos sakedik ngeunaan kaunggulan pipa PE, hayu urang daptar status aplikasi na quo. Di nagara-nagara maju sareng daérah luar negeri, pipa PE nyatakeun langkung ti 90% pipa gas dikubur antar kota, sareng pangsa pasar pipa suplai cai parantos ngahontal 60%, sareng nagara-nagara asing parantos netepkeun pipa PE anu asak pisan. Spésifikasi pangwangunan standar. Kusabab pipa galvanis laun-laun dilarang di Cina, pipa PE gaduh kaunggulan kompetitif dina bidang ngawangun pasokan cai. Dina industri sapertos gas, suplai cai industri, komunikasi, sareng irigasi tatanén, pipa PE ogé nunjukkeun trend pertumbuhan anu gancang. Standar sareng spésifikasi pipa henteu dijaga, anu mangaruhan kana panerapan sareng pamekaran pipa PE dugi ka batas anu tangtu.

Aya seueur metode klasifikasi pikeun pipa PE, sareng aya metodeu klasifikasi anu béda-béda numutkeun standar anu béda. Numutkeun tujuanana, éta tiasa dibagi kana konstruksi sareng suplai cai kota sareng pipa drainase, pipa gas luar, pipa irigasi pertanian, pipa benang, pipa limbah, sareng sajabana Numutkeun kualitas sareng struktur pipa, pipa PE tiasa dibagi kana PE biasa pipa, pipa komposit aluminium-plastik, pipa komposit baja-plastik, pipa komposit baja-plastik, pipa bertulang, pipa bergelombang tunggal / témbok, pipa spiral, pipa inti silikon pikeun kabel optik, jsb. Numutkeun kapadetan bahan baku, éta tiasa dibagi kana tabung kapadetan tinggi, tabung kapadetan rendah sareng tabung kapadetan sedeng.


Pos waktos: Mar-10-2021