• page_banner

HDPE sabuk baja bertulang aplikasi pasar pipa bergelombang spiral

Dina taun-taun ayeuna, ku konservasi énergi nasional sareng kawijakan réduksi émisi sareng fokus global kana ékonomi karbon-handap, ogé ningkatna kualitas kahirupan masarakat, jalma-jalma parantos langkung merhatoskeun kualitas kahirupan di bumi. Salaku jinis pipa limbah anyar, pipa limbah PE sareng pipa baja HDPE bertulang pipa bergelombang spiral sakali disambut ku perusahaan pembuangan ageung sapertos pabrik kertas.

Pipa limbah pe, sabuk baja HDPE bertulang pipa bergelombang spiral, kinerja aliran anu saé, kisaran aliran anu lega sareng ciri polimér unik anu sanés, janten pipa pe ngagaduhan performa pengolahan anu hadé. Industri Plastik Xinqihang ngagaduhan seueur cara pikeun ngawangun pipa drainase, sapertos nyetak suntikan, nyetak niup, thermoforming vakum, palapis, nyetak rotasi, ngabuuhkeun éléktroplasi, nyemprotkeun permukaan logam, sareng sajabana Umumna, bahan formulasi aliran rendah dianggo pikeun ngahasilkeun kandel- produk pinding sareng anu meryogikeun kateguhan. Bahan kecepatan-gancang dianggo pikeun ngahasilkeun bagian anu dipager ipis sareng produk anu peryogi diolah gancang.

Dina raraga nyumponan sarat tinggi sistem limbah perusahaan, kalebet résistansi tekanan, kaamanan, sareng katiisan, pipa limbah PE diaméter ageung némbongan. Pipa pe ngaganti pipa logam aslina sareng pipa beton. Kusabab témbok jero pipa pembuangan PE diaméterna ageung lancar, éta ogé dominan nalika dipasang, sareng éta moal ngahasilkeun lamping ageung pikeun ningkatkeun jangkungna net jero ruangan. Salaku tambahan, harga pipa pembuangan PE diaméterna ageung henteu saageung pisan, sahingga ngirangan biaya tina sakumna proyek.

Bagian jero sareng luar pipa limbah PE didamel tina bahan héjo non-toksik "héjo", anu moal mangaruhan lingkungan sakitar. Pipa limbah pe sacara efektif ngirangan noise drainase sareng nyiptakeun lingkungan produksi anu langkung raoseun. Résistansi aliran leutik pikeun nyegah fouling sareng mastikeun drainase anu épisién sareng lancar. Bahan poliétilén PE ngagaduhan témbok jero anu lemes sareng tiasa dianggo ngaleupaskeun cairan PH2-PH12. Pangaruh panyegelan saé pisan, sareng teu aya kamungkinan kabocoran.


Pos waktos: Mar-10-2021