• page_banner

Warta

  • HDPE sabuk baja bertulang aplikasi pasar pipa bergelombang spiral

    Dina taun-taun ayeuna, ku konservasi énergi nasional sareng kawijakan réduksi émisi sareng fokus global kana ékonomi karbon-handap, ogé ningkatna kualitas kahirupan masarakat, jalma-jalma parantos langkung merhatoskeun kualitas kahirupan di bumi. Salaku jinis pembuangan anyar ...
    Maca deui
  • Karakteristik pipa pe sareng ruang lingkup panggunaan

    Dina sistem pembuangan sareng pasokan cai, pipa mangrupikeun bagian anu penting, janten kualitas pipa ngagaduhan peran anu penting. Tina pangalaman kapungkur, dibandingkeun sareng pipa plastik atanapi logam, pipa pe gaduh ciri sapertos kieu: ① Kapadetan rendah, kakuatan tinggi, tangguh anu saé ...
    Maca deui
  • What are the advantages of double-wall corrugated pipes compared to traditional pipes

    Naon kaunggulan pipa bergelombang témbok dobel dibandingkeun sareng pipa tradisional

    Pipa bergelombang témbok HDPE asalna ti Jérman. Éta seueur dianggo di Cina kusabab seueur masalah anu lumangsung dina panggunaan pipa drainase semén tradisional di nagara éta. Saatos seueur masalah kajantenan panggunaan semén tradisional nagara dra ...
    Maca deui