• page_banner

Tentang Kami

Xuzhou Xinqihang Plastik Industri Co., Ltd.

Naha komitmen pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kaamanan transportasi cairan, ngajantenkeun manusa langkung séhat sareng dunya langkung saé. Misi sareng visi kami pikeun janten perusahaan anu dipercaya anu nyiptakeun nilai pikeun masarakat, palanggan, shareholder sareng karyawan, sareng nyandak inovasi salaku kakuatan panggerak pikeun pangembangan berkelanjutan.

Perusahaan perenahna di Zona Konséntrasi Industri Qing'an, Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu, kalayan modal anu didaptarkeun 45 juta yuan sareng daérah pangwangunan langkung ti 70,000 méter pasagi. Aya langkung ti 100 padamel, 8 tanaga profesional sareng téknis, sareng 2 insinyur. Perusahaan ngagaduhan Buttonfield sareng Shanghai Jingwei Aya langkung ti 20 jalur produksi pipa (DN20mm-DN1400mm) sapertos Ningbo Fangli, sareng kapasitas produksi taunan pipa palastik langkung ti 30,000 ton.

Perusahaan mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan. Ayeuna, produk utama perusahaan nyaéta rékayasa kota, rékayasa gas, rékayasa pengerukan, rékayasa pertambangan, irigasi pertanian, rékayasa listrik genep sistem, pipa suplai cai HDPE, pipa pengerukan HDPE, pipa gas HDPE, pipa pertambangan antistatik HDPE seuneu, HDPE Pipa pompa panas sumber taneuh, pipa saluran solokan HDPE, pipa HDPE pipa, pipa jaket kabel MPP, sareng sajabana langkung ti 20 séri sareng langkung ti 6000 spésifikasi produk.

factory (29)

Kualitas nyaéta Kahirupan

Kualitas nyaéta kahirupan. Kami pisan ngembangkeun nilai ranté suplai, ngaoptimalkeun sistem pemasok, sareng mastikeun kualitas sareng stabilitas sisi pasokan. Kami nerapkeun manajemén langsing sareng ngahontal daya saing kualitas anu saé ngalangkungan manajemén R&D anu inovatif, manajemén kualitas total, sareng operasi anu distandarkeun. Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO90001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan OHSAS18001, BV, SGS, TUV lapangan sareng sertifikasi produk, sareng produk na parantos lulus ISO4427, ASTM D3035, EN 12201, AS / NZS 4130 Standar uji coba pihak katilu internasional.

Inovasi nyaéta Jiwa

Inovasi mangrupikeun jiwa perusahaan. Salaku perusahaan industri anu inovatif, urang nyumponan kabutuhan unik konsumén ngalangkungan riset téknologi sareng inovasi. Kami gaduh pusat R&D standar tinggi sareng laboratorium, anu teras-terasan ngalaksanakeun pamariksaan sareng tés sapanjang taun, sareng tiasa nyayogikeun jasa OEM anu khusus numutkeun kabutuhan unik pelanggan dina bidang anu béda, supados nyayogikeun palanggan kalayan solusi anu saé kualitasna. Kalayan kinerja anu saé sareng pangenal merek pikeun produk, produk parantos seueur dianggo dina sistem transportasi pipa dina bidang pangwangunan infrastruktur kota, industri, pertanian, industri kimia, minyak bumi, pertambangan, budidaya, transportasi jalan, sareng konstruksi sipil, sareng parantos hasil dibuka Di pasar internasional, éta diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah kalebet Bangladés, Vietnam, Chili, Argéntina, Céko, Rusia, UEA, Turkménistan, Iran, sareng Sudan, sareng parantos kéngingkeun pujian ti para pangguna!

Karakteristik Inti Pipa PE Industri Plastik Xinqihang

Bahan produksi bermutu tinggi

Milih Sinopec sareng impor bahan baku bermutu, kami yakin pisan yén ngan ukur bahan baku anu saé sareng téknologi unggulan anu tiasa ngahasilkeun pipa kualitas luhur.

Parabot produksi anu sampurna

Candak kalungguhan dina nyoko kana peralatan ngolah ékstrusi canggih domestik, sareng ningkatkeun peralatan pikeun janten payuneun industri.

Tanaga téknis profésional

Tim téknis inti langkung ti sapuluh urang, kalayan rata-rata 10 taun pangalaman téknis industri.

Manajemén kualitas sampurna

Inspeksi awal bahan baku, inspeksi kualitas molding, kontrol kualitas ketat sateuacan pangiriman.

Prosés produksi asak

Formula réngsé parantos diverifikasi sababaraha kali, sareng kualitas sababaraha batch dikintunkeun kanggo pamariksaan.

Produk kualitas sareng jasa

Nyayogikeun pra-penjualan profesional, penjualan, sareng layanan purna jual, sareng nyayogikeun dukungan téknis gratis.

Taros Kami

Kami keukeuh kana "manajemén integritas, kualitas heula, kerjasama win-win, tanggung jawab sosial" salaku nilai inti perusahaan, sareng ngabagéakeun para nasabah domestik sareng asing pikeun nganjang sareng nungtun perusahaan urang. Parusahaan urang bakal tulus kerjasama sareng babaturan ti sagala rupa kahirupan sareng konsép kerjasama "kualitas-kualitas luhur, reputasi kualitas luhur, jasa kualitas luhur" pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

Wisata Pabrik

  • factory (6)
  • factory (3)
  • factory (29)
  • factory (31)
  • factory (27)
  • factory (30)
  • factory (4)
  • factory (32)
  • factory (26)
  • factory (14)
  • factory (15)
  • factory (12)
  • factory (16)
  • factory (17)
  • factory (22)
  • factory (24)
  • factory (21)
  • factory (25)
  • factory (23)
  • factory (18)
  • factory (13)
  • factory (11)
  • factory (10)
  • factory (8)

Gudang

  • workshop-(1)
  • workshop-(19)
  • workshop-(18)
  • workshop-(2)
  • workshop-(11)
  • workshop-(3)
  • workshop-(5)
  • workshop-(16)
  • workshop-(9)
  • workshop-(22)
  • workshop-(28)
  • workshop-(17)
  • workshop-(26)
  • workshop-(14)
  • workshop-(23)
  • workshop-(21)
  • workshop-(24)
  • workshop-(6)
  • workshop-(8)
  • workshop-(10)
  • workshop-(13)
  • workshop-(15)
  • workshop-(20)
  • workshop-(25)
  • workshop-(27)
  • workshop-(29)