banner1
banner2
  • ngadukung

    Résistansi Kimia

    Umumna dipikaterang yén pipa sareng fittings dina bahan termoplastik seueur dianggo di industri dimana pangiriman cairan sareng gas anu sangat korosif peryogi bahan pangwangunan anu saé, nampilkeun résistansi korosi anu hadé.

    DIAJAR DEUI
  • ngadukung

    Pasipatan Bahan

    Umumna dipikaterang yén pipa sareng fittings dina bahan termoplastik seueur dianggo di industri dimana pangiriman cairan sareng gas anu sangat korosif peryogi bahan pangwangunan anu saé, nampilkeun résistansi korosi anu hadé.

    DIAJAR DEUI
  • ngadukung

    Pipa Tekanan PE

    Umumna dipikaterang yén pipa sareng fittings dina bahan termoplastik seueur dianggo di industri dimana pangiriman cairan sareng gas anu sangat korosif peryogi bahan pangwangunan anu saé, nampilkeun résistansi korosi anu hadé.

    DIAJAR DEUI
  • ngadukung

    Catetan Téknis

    Catetan téknis diperyogikeun pikeun nyayogikeun sawala anu langkung jembar ngeunaan sababaraha aspek desain sareng pamasangan sistem pipa vinidex sareng fittings. Catetan téhnis ieu aya

    DIAJAR DEUI
  • Kabersihan saé

    Nalika pipa pe diolah, henteu aya penstabil uyah logam beurat anu ditambih, bahanna henteu-toksik, henteu aya skala skala, teu aya pembibakan baktéri, sareng éta ngatasi polusi sekundér tina cai nginum kota.
  • Résistansi korosi alus teuing

    Kacuali pikeun sababaraha oksidan anu kuat, éta tiasa nahan érosi rupa-rupa média kimia; teu aya korosi éléktrokimia.
  • Umur jasa panjang

    Dina kaayaan suhu sareng tekanan anu dipeunteun, pipa pe tiasa dianggo aman salami langkung ti 50 taun.
  • Résistansi dampak anu saé

    Pipa pe ngagaduhan kateguhan anu saé sareng tahan résistansi anu luhur, sareng benda beurat langsung dipencét ngalangkungan pipa, anu moal nyababkeun pipa pecah.
  • Kinerja sambungan anu dipercaya

    Kakuatan sambungan pipa pegi panas-lebur atanapi listrik-leburna langkung luhur tibatan awak pipa, sareng sendi na moal pegat kusabab gerakan taneuh atanapi beban langsung.
  • Kinerja konstruksi anu saé

    Pipa na beurat beurat, prosés las saderhana, pangwangunanna merenah, sareng biaya proyek sadayana kirang.
  • Gampang dibawa

    Pipa HDPE langkung hampang tibatan pipa beton, pipa galvanis sareng pipa waja. Gampang nanganan sareng dipasang, sareng nurunkeun tanaga tanaga sareng persyaratan alat hartosna biaya pamasangan proyek dikurangan pisan.
  • Lalawanan lemah

    Pipa HDPE gaduh permukaan jero anu lancar sareng koefisien Manning na nyaéta 0,009. Kinerja lemes sareng sipat non-napel mastikeun yén pipa HDPE ngagaduhan kapasitas anu langkung luhur tibatan pipa tradisional, sareng dina waktos anu sasarengan ngirangan leungitna tekanan tina pipa sareng konsumsi énergi transmisi cai.

Kami Ahli Plastik sareng Ahli Geosintetik

Naha komitmen pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kaamanan transportasi cairan, ngajantenkeun manusa langkung séhat sareng dunya langkung saé. Misi sareng visi kami pikeun janten perusahaan anu dipercaya anu nyiptakeun nilai pikeun masarakat, palanggan, shareholder sareng karyawan, sareng nyandak inovasi salaku kakuatan panggerak pikeun pangembangan berkelanjutan.

Perusahaan mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan. Ayeuna, produk utama perusahaan nyaéta rékayasa kota, rékayasa gas, rékayasa pengerukan, rékayasa pertambangan, irigasi pertanian, rékayasa listrik genep sistem, pipa suplai cai HDPE, pipa pengerukan HDPE, pipa gas HDPE, pipa pertambangan antistatik HDPE seuneu, HDPE Pipa pompa panas sumber taneuh, pipa saluran solokan HDPE, pipa HDPE pipa, pipa jaket kabel MPP, sareng sajabana langkung ti 20 séri sareng langkung ti 6000 spésifikasi produk.

DIAJAR DEUI

Warta

news-right

Xuzhou Xinqihang Plastik Industri Co., Ltd.

Parusahaan urang bakal tulus kerjasama sareng babaturan ti sagala rupa kahirupan sareng konsép kerjasama "kualitas-kualitas luhur, reputasi kualitas luhur, jasa kualitas luhur" pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

HDPE sabuk baja bertulang aplikasi pasar pipa bergelombang spiral

Dina taun-taun ayeuna, kalayan konservasi énergi nasional sareng kabijakan réduksi émisi sareng ...
langkung >>

Karakteristik pipa pe sareng ruang lingkup panggunaan

Dina sistem pembuangan sareng suplai cai, pipa mangrupikeun bagian anu penting, janten kualitas ...
langkung >>